Terug

  • Sinds 1973 de basis van iedere bouwplaats
  • Snelle levering, zelfs de volgende werkdag!
  • Direct een offerte van ons verkoopteam

Over Toolsvoordelig

Welkom bij Toolsvoordelig!

Toolsvoordelig levert binnen 24 uur aan particulieren en bedrijven door heel Nederland. Door ons centrale magazijn te Cuijk, kunnen wij dit realiseren. Ook omdat wij alles op voorraad hebben, kunnen wij bestellingen vóór 17:00 nog in behandeling nemen. Toolsvoordelig heeft beschikking over een eigen service monteur, dus ook na uw bestelling kunt u weer terecht bij Toolsvoordelig om uw gereedschap te laten repareren, neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Garantie

Alle producten uit ons assortiment worden geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit en hebben een minimale garantieperiode van 12 maanden. Wanneer een product defect raakt neemt u contact met ons op, en het product wordt kosteloos* bij u opgehaald. (*hierop zijn onze retourvoorwaarden van toepassing, klik hier om deze in te zien) Neem contact op met de klantenservice, alvorens het artikel te retourneren!

Toolsvoordelig geeft een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie voor producten waar u bij nader inzien toch geen behoefte aan heeft. Deze producten kunnen ongebruikt en in de originele verpakking aan ons worden geretourneerd.

Wanneer u iets wilt retourneren kan dat kosteloos met het retourformulier dat bij uw order is gevoegd. Heeft u geen retourformulier of heeft u vragen over de retourprocedure, neem dan contact op met de klantenservice. Wij zijn op werkdagen (7:30 - 17:00 uur) telefonisch te bereiken op 085 888 1552.


Toolsvoordelig hanteert lage prijzen, dit is te realiseren door slimme inkoop technieken en een snelle logistieke afhandeling. Wij werken met vaste prijzen. Alle prijzen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld.


Webwinkel KEUR

Toolsvoordelig is goedgekeurd door Stichting WebwinkelKeur. Webwinkel Keur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Elke deelnemer wordt door ons beoordeeld op een vaste checklist van punten. Hiermee controleren we o.a. of het duidelijk is met wie u zaken doet en wat u afspreekt.

Klikken op het webwinkel keurmerk bij aangesloten webwinkels geeft u de mogelijkheid om uw ervaring te plaatsen met de betreffende webwinkelier of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft u meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden.

Mocht u ondanks al deze zorgen toch verwikkeld raken in een onenigheid met een aangesloten webwinkelier, dan kunt u terecht bij onze onafhankelijke geschillencommissie. Deze doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkomt u onnodig hoge kosten.


Beurzen

Heeft u Toolsvoordelig al eens gezien op een beurs? Dat kan! Toolsvoordelig laat graag haar gezicht zien aan de buitenwereld. Als er weer een beurs is, zal dit worden gepubliceerd op de homepage.

Foto: Bouw Compleet beurs te Venray 2011. Standnummer: 220


Klik hier om onze contactgegevens in te zien.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen