Terug

 • Sinds 1973 de basis van iedere bouwplaats
 • Snelle levering, zelfs de volgende werkdag!
 • Direct een offerte van ons verkoopteam

Betaalmethoden

Voor Belgische klanten met een geldig BTW nummer wordt geen BTW over de order verrekend!

Wij hebben veiligheid en betrouwbaarheid van het bestel- en betaalproces hoog in het vaandel staan. Je kan er dus vanuit gaan dat alle betalingen veilig en betrouwbaar door ons verwerkt zullen worden. 
Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
 • Klarna - Betaal binnen 14 dagen na ontvangst
 • iDEAL
 • Mastercard/VISA
 • MultiSafePay-Rekening
 • MultiSafePay-Overschrijving
 • Mister Cash
 • GiroPay
 • Bank/Giro overboeking
 • Rembours
Klarna - Betaal binnen 14 dagen na ontvangst!
Eerst het product thuis ontvangen en achteraf pas betalen lijkt misschien vanzelfsprekend. Maar gek genoeg zijn er niet veel betaalmethoden binnen de e-commece waarbij dit kan. Klarna heeft dit probleem opgelost. Als je ervoor kiest om met ons te winkelen, krijg je altijd het product eerst thuis en hoef je pas daarna te betalen. Op die manier weet je altijd zeker dat je betaalt voor datgene wat je daadwerkelijk hebt besteld.

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Nederlandse internet betalingen worden gedaan met iDEAL. (Voor betalingen met iDeal dient u Rabobank Omnikassa als betaalmethode kiezen.)

MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. (Voor betalingen met Mastercard of VISA dient u Rabobank Omnikassa als betaalmethode kiezen.)

Bank/Giro overschrijving
Bij een bank/giro overschrijving maak je het totaalbedrag zelf over naar onze rekening. Je  ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken. Let op: uw bestelling kan ook na uw betaling, 2 werkdagen vertraging oplopen! Wij adviseren daarom om zovaak mogelijk via iDeal te betalen.

MultiSafePay-Rekening
Als u met uw MultiSafePay rekening wilt betalen dan kan dat natuurlijk. Kies als betaalmethode voor MultiSafePay, log in met uw eigen account en betaal.

MultiSafePay-Overschrijving
Als u uw bank/giro overschrijving via MultiSafePay wilt laten verlopen, kies dan als betaalmethode voor MultiSafePay, log in, of maak een account aan. Het is mogelijk om een rekeningnummer in te vullen, dit om het proces te versnellen. Als u gebruik maakt van deze betaalmethode wordt de levertijd met minimaal 5 werkdagen verlengd!

Mister Cash (Begië)
Belgische klanten kunnen met Mister Cash betalen. Kies hiervoor eerst MultiSafePay, en kies daar uiteindelijk voor Mister Cash!

GiroPay (Duitsland)

Duitse klanten kunnen betalen met Giropay. Kies hiervoor MultiSafePay, en kies daar uiteindelijk voor GiroPay.

Rembours 
Je kunt kiezen om je bestelling te laten verzenden onder rembours. Dit betekent dat je pas voor je bestelling betaald wanneer je het pakket ontvangt. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. De kosten voor het verzenden onder rembours bedragen €12,95.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen